lauantai 24. maaliskuuta 2018

Phuket Thai Take Away Oulu

Arvostelussa Kauppurienkadulla sijaitseva thaikkupaikka. Mennään suoraan asiaan:

Esitiedot


Olen muutaman kerran käynyt täällä syömässä, ja aina olen ollut tyytyväinen ruokiin. Hintataso on ollut sopiva ja ruoka on ollut maittavaa. Aukioloajat eivät aina pidä paikkaansa. Lähtökohtaisesti paras thaimaalainen Oulussa. Arvostelin Pad Thai Baan Naan helmikuussa, ja se on juuri kovin kilpakumppani tässä kategoriassa. Karu ulkoasu saattaa hämätä ja pelottaa joitain asiakkaita.

Nykytila


Yleisilme on hieman erilainen kuin Pad Thaissa. Paikka on enemmän grillimäinen tai kiskamainen, verrattuna Pad Thain hienoon sisustukseen. Kuitenkin yleisilme on siisti ja pöydät ovat puhtaita. Plussaa erityisesti käsidesin tarjoilemisesta ja Oiva-raportin esilläpidosta. Vaikka miljöö ei ole niin thaimaalainen kuin Pad Thaissa, silti thain kieltä saa kuulla paljon syömisen, se voi olla plussaa tai miinusta asiakkaasta riippuen. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja ruoat tulivat nopeasti.

Lista oli uusittu, nähdäkseni hintataso oli myös hieman noussut. Otin annokseksi katkarapuja, riisiä jossa on seassa paistettua munaa ja tilpehöörejä. Otin tarkoituksella samanatyylisen annoksen kuin Pad Thaissa (kts. yst. Pad Thai arvostelu), jotta voisin vertailla paremmin. Annos oli aika samanlainen kuin Pad Thaissa. Annos täällä oli paljon suurempi kuin Pad Thaissa. Makumaailma oli aika samanlainen. Katkarapujen suhteen ei oltu alettu kitsastelemaan, vaan niitä oli ihan reilustikin mukana, katkarapujen alkuperästä en edes alkanut kyselemään. Riisi ja muna oli maukasta, ja sopivan tulista. Mitäpä tähän muuta oikein voi sanoa, maukasta ruokaa, makumaailma samanlainen kuin Pad Thaissa, mutta annokset isompia.  Salaatin seassa oli hivenen liikaa salaatinkastiketta. Jonkinlainen pähkinärouhe olisi kyllä sopinut annokseen mukaan, kuten Pad Thaissakin oli. 

Loppuarvio


Ruoka oli oikein maittavaa, hinta oli katkarapuannokselle 16 euroa, joka on saman verran kuin Pad Thaissa oli. Makueroja en kyllä huomaa näiden kahden osalta, molemmissa ruoka oli maittavaa, Phuket Thai vie voiton nyt isommalla annoskoolla.

Arvosana 3 ½ / 5




Maksutiski
Kuva TripAdvisor sivulta

1 kommentti:

  1. Täällä on kyllä aina ollut hyvää ruokaa. Viime kerralla tosin tofusta säästettiin :( Toivottavasti tuo oli yksittäistapaus.

    VastaaPoista

Pizzeria Ruka arvostelu

Hei! Taas arvostelun merkeissä uusi postaus. Pieni tovi kerennyt vierähtää taas edellisen postauksen jäljiltä, ehkä tässä vielä muistaa, mit...