lauantai 3. marraskuuta 2018

Rump N Ribs Oulu arvostelu

Tervehdys, vuorossa taas uutta arvostelua. Ouluun on ilmestynyt uusi ravintola Rump N Ribs osoitteeseen Uusikatu 18. Paikasta on hirveän vähän tietoa missään, ei nettisivuja, ei ruokalistaa, ei kunnon fb-sivuja, siitä hieman miinusta paikalle. Asiakkaan on vaikea päättää mennä syömään paikkaan, josta ei tiedä mitään.

Kyseessä on siis (ilmeisesti) pihvi- ja ribs ravintola. Sisään mentäessä paikasta ei siis paljoa nimeä enempää tiennyt. Sisustus oli oikein tunnelmallinen ja hieno. Tarjoilija ohjasi seurueen mukavasti pöytiiin. Plussaa mukavan yksinkertaisesta, mutta silti monipuolisesta ruokalistasta. Pidän hieman epäilyttävänä, jos ravintolalla olisi ruokalistalla neljäkymmentä erilaista ruokaa. A) se sekoittaa asiakkaan b) ei mikään ravintola pysty tekemään 40 eri ruokaa laadukkaasti c) kyllä ravintolan pitäisi ottaa joku linja ruoissa eikä yrittää tehdä kaikkea mahdollista. Alkuruoat ja pääruoat omalla sivulla. Omaa annosta pystyi kivasti tuunaamaan valitsemalla itse lisukkeet ja kastikkeen, eikä niistä tullut "lisämaksua", eli annos tuntui siten halvemmalta.

Listalla oli toki burgeria, pihviä, ribsejä, laitan vielä pääruokalistasta kuvan alle. Vege- tai vegaanivaihtoehtoja ei tainnut juurikaan olla. Odotusaika ruoalle oli hieman pitkähkö (40-45 min), mutta annetaan se anteeksi, koska paikka on uusi. Asiakkaita ainakin riitti.

Harkitsin burgerin ja ribsien väliltä, mutta pakkohan se oli ribsiä testata. Ribsit olivat kohtuullisen täyttävät, mutta niissä olisi saanut ehkä hieman enemmän olla maustetta. Lisäksi joiltakin osin ribsit vaikuttivat hieman sitkeiltä, eli semmoista "suussa-sulavuutta" ja ns. pulled-porkmaisuutta puuttui. Mutta annoksessa oli kyllä sopivasti lihaa kuitenkin. Valitsemani viski-BBQ kastike oli kyllä maittava. Ranskalaiset eivät erityisesti säväyttäneet, mutta ne eivät olleet ainakaan lötköjä. Lisäksi annoksessa oli ns. tilpehööriä eli kasvimaailman tuotteita vasemmalla ylhäällä kuvassa sekä oikealla ranskalaisten vieressä, jotka toivat mukavaa makumaailmaa annokseen ja kosteutta, ilmeisesti korianteria ainakin löytyi sieltä.

Hintataso oli kohtuullinen ottaen huomioon ruoan laadun ja paikan omaperäisyyden. Ribseille hintaa 17.80e joka on kohtuullinen ottaen huomioon, että em. annoksesta olisi helposti voitu periä 25e ilman, että kukaan mukisisi. Hampurilaisateria olisi maksanut 14,80e, eli hinta olisi kilpailukykyinen ainakin.

Yhteenveto:
+ miljöö
+ palvelu
+ kompakti ruokalista
+ sijainti
+ uutuudenviehätys
+ ruoan maku
- ribsin sitkeys osittain
- nettisivujen ja tiedon puute
- ruoan odotusaika
- ranskalaisiin ei oltu panostettu (toisaalta olisi voinut valita bataattiranskalaisia tai muun lisukkeen)

Arvosana 4- / 5.









ps. kävin hiljattain taas Shen Longissa, taso on edelleen hyvä, pari kuvaa siitäkin:



1 kommentti:

  1. Tuli käytyä tuolla Rump N Ribs paikassa reilu kuukausi sitten. Pihviannos oli todella pieni ja ranskalaisia oli vähän. Tuohon hintaan olisi odottanut vähän isompaa annosta. Jouduin loppuillasta käymään vielä nakkikopilla. Ehkä voisi antaa paikalle vielä toisenkin mahdollisuuden ja kokeilla josko burgerissa oli oikeasti syötävää.

    VastaaPoista

Pizzeria Ruka arvostelu

Hei! Taas arvostelun merkeissä uusi postaus. Pieni tovi kerennyt vierähtää taas edellisen postauksen jäljiltä, ehkä tässä vielä muistaa, mit...