perjantai 12. kesäkuuta 2020

Testissä Tuba, Oulun parhaat pizzat

Hei

Kävin pitkästä aikaa Tubassa. Yritin kyllä kertaalleen rajoitusten poistuttua käydä, mutta paikka on aika suosittu nykyään ja tuolloin pöydät olivat täynnä. Tänään onnistui. Paikka on hieman muuttanut konseptiaan ainakin minun silmissä. Pizzat tulivat listalle vasta ehkä noin 2 vuotta sitten, mutta nyt tuntuu, että pizzat ovat paikan vetonaula. Ainakin tänään suurin osa asiakkaista tuntui tilaavan pizzaa ja myyjäkin sanoi, että pizzoja on jonossa lähemmäs 30. Myyjä kertoi rehellisesti myös, että odotusaika tulee olemaan noin tunti, plussaa siitä. Tilasin kahvin pizzan lisäksi, ja yllätyksekseni myyjä antoi sen kaupan päälle kompensoimaan jonotilannetta. Mukava yllätys! Sekin oli kiva yllätys, kun pizzat tulivatkin pöytään jo 40min odottelun jälkeen!

Olen arvostellut Tuban aiemmin, kannattaa vilkaista aiempi arvostelu, siellä on enemmän tietoa miljööstä yms. Nyt uutena asiana lähinnä pizzat ovat nousseet huippuluokkaan.

Tilasin American't pizzan, johon kuuluu "tomaattikastiketta, mozzarellajuustoa, napolilaista salamia, aurajuustoa, punasipulia, ananasta, jalapenoa, vintage cheddarjuustoa ja rucolaa". 

Pizzat ovat hintaluokaltaan 14-18e. Täytyy kyllä sanoa, että vaikka hinta onkin korkeampi kuin muissa pizzapaikoissa, sen kyllä mielellään maksaa, koska pizzat ovat kertakaikkiaan paljon parempia kuin missään muualla Oulussa! Täytteet ovat tuoreita, hyvälaatuisia.  Esimerkiksi ananas oli selkeästi jotain muuta kuin purkkiananasta ja se maistui myös pizzassa paremmalle kuin purkkiananas. Pizzapohja on aivan omaa luokkaansa, rapea, kuohkea.

Mikäli kaipaat hyvää pizzaa, eikä haittaa maksaa hieman enempää kuin perus känkystä, suosittelen Tuban pizzoja. Paikasta saa myös hyvää olutta, sekä sijainti ja miljöö on hyvä.

Pizzan arvosana: viis kautta viis 5/5. Paikalle 4,5 / 5 kokonaisuutena. Miinusta kapeista aukioloajoista. Monta kertaa olen yrittänyt mennä, mutta hoksannut, että ahaa ei se olekaan auki.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pizzeria Ruka arvostelu

Hei! Taas arvostelun merkeissä uusi postaus. Pieni tovi kerennyt vierähtää taas edellisen postauksen jäljiltä, ehkä tässä vielä muistaa, mit...